Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending boven € 75,-

Gemakkelijk retourneren

Nù 10% combikorting bij aankoop van 2 padel rackets en/of tassen!

Ontdek NOX

NOX Padel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Met een uitgebreid assortiment aan rackets biedt NOX spelers van alle niveaus de perfecte uitrusting om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Dankzij geavanceerde technologieën en een passie voor het spel blijft NOX een favoriet onder padelspelers wereldwijd.

Augustín Tapia

De Tapia collectie van NOX is gemaakt in samenwerking met de Argentijnse Augustín Tapia. Als nummer 1 speler in de World Padel Tour beschikt hij over kennis en ervaring die hij in zijn racket heeft overgegoten.

Alles wat je wilt weten over NOX

NOX, door en voor padel liefhebbers

NOX is een Spaans padelmerk dat in 2009 werd opgericht door Carlos Daniel Gutiérrez, een voormalige professionele padelspeler. Sinds de oprichting heeft NOX gestreefd naar excellentie in padeluitrusting, gedreven door een diepgaande passie voor de sport en een voortdurende toewijding aan innovatie.

Is NOX ook voor beginners?

Of je nu een beginnende speler bent die op zoek is naar een betrouwbaar racket om je spel te verbeteren, of een ervaren professional die op zoek is naar de nieuwste technologische innovaties, NOX heeft het perfecte product voor jou. Elk NOX padelracket is zorgvuldig ontworpen met behulp van geavanceerde materialen en constructietechnieken om maximale prestaties en duurzaamheid te garanderen.

De innovatieve technologieën van NOX

Een van de meest opvallende technologische hoogstandjes van NOX is het gebruik van geavanceerde materialen zoals koolstofvezel en grafiet in de constructie van hun rackets. Deze materialen bieden een optimale balans tussen kracht, controle en wendbaarheid, waardoor spelers maximale prestaties op de baan kunnen bereiken.

Hoogwaardig materiaal: 18K Carbon

NOX padelrackets staan ​​bekend om hun compromisloze kwaliteit en innovatie, en een van de geavanceerde materialen die bijdraagt aan hun uitmuntendheid is 18K carbon. Dit materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd en gebruikt in de constructie van NOX padelrackets vanwege zijn unieke eigenschappen en voordelen voor prestaties op het veld.

Alle producten bekijken van NOX?