Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending boven € 75,-

Gemakkelijk retourneren

Nù 10% combikorting bij aankoop van 2 producten. Geldig op alle rackets en tassen!

Babolat en Lebrón: Een sensationeel samenspel

Babolat en Lebrón: Een sensationeel samenspel

De afgelopen jaren is de populariteit van de padelsport enorm toegenomen. De sport is een snelle evolutie ondergaan waardoor de wereld van padel ontzettend dynamisch is. Zo komen merken en atleten bij elkaar in leuke samenwerkingen om de sport nog verder te brengen. Een van die fascinerende samenwerkingen is tussen het welbekende racketsportmerk Babolat en de beroemde padelspeler Juan Lebrón.

Wie is Juan Lebrón?

Een koning op de padelbaan, dat is Juan Lebrón. De Spaanse atleet is op dit moment een wereldberoemde padelspeler. Met zijn kracht, behendigheid en liefde voor padel weet hij een prachtig en zeer succesvol spel neer te zetten. Door zijn succes heeft hij ook de aandacht getrokken van grote merken in de padelindustrie. Een van die merken is Babolat - een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie in de racketsportwereld.

Babolat: Mixt traditie en technologie

Het Franse Babolat is al jaren vertrouwd in de racketsport. Of je het nu hebt over padel, badminton of tennis, Babolat biedt producten van hoge kwaliteit en ze staan altijd voorop bij technologische innovaties. Zo zijn ze een gerenommeerd merk geworden. De samenwerking met Lebrón bestempeld dan ook nog een keer extra hoe Babolat graag streeft naar vernieuwing en dynamiek.

De samenwerking: Meer dan alleen spel

De collaboratie tussen Lebrón en Babolat is meer dan een wereldberoemde speler die met een merkracket speelt. Met het buitengewone talent van Lebrón en de techniek van Babolat hebben ze een lijn met padelrackets voor ieder type speler ontwikkeld, en een nieuwe lijn met sportkleding om je een boost te geven op de padelbaan. Zo brengen ze niet alleen de sport verder, maar brengt dit partnerschap ook de spelbeleving van spelers én fans vooruit.

 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.