Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending boven € 75,-

Gemakkelijk retourneren

Nù 10% combikorting bij aankoop van 2 producten. Geldig op alle rackets en tassen!

Innovatie op de padelbaan: Babolat's SMART BUTTCAP-systeem

Innovatie op de padelbaan: Babolat's SMART BUTTCAP-systeem

In de dynamische wereld van padel staat verbetering altijd bovenaan de to do-list. Babolat neemt hierin de leiding met onder andere het SMART BUTTCAP-systeem. Hierbij is het mogelijk om je polsbandje van je racket los te maken.

Comfort en gebruiksgemak

Op de eerste plaats staat comfort bij de SMART BUTTCAP. Door je racket van het polsbandje los te maken, hangt er minder gewicht aan je pols en heb je als speler meer bewegingsvrijheid. Daarnaast wordt het vervangen van een versleten bandje ontzettend makkelijk. Je klikt je oude bandje eraf en de nieuwe klik je er zo weer op. Is je oude bandje wel vies maar nog niet toe aan vervanging, dan kan je hem ook gewoon wassen. Daarna klik je hem gemakkelijk weer aan je racket!

Performance booster

Naast comfort kan de SMART BUTTCAP ook je spel verbeteren. Door het losklikken van het racket neem je gewicht van je af en daardoor kan de snelheid van je slag omhoog gaan, met als resultaat een krachtigere slag. Een echte booster op de padelbaan dus!

Veiligheid op de padel baan

Het is ontzettend belangrijk om te benadrukken dat veiligheid nog steeds de prioriteit is. Hoewel je het polsbandje kan loskoppelen, moet het altijd gedragen worden tijdens het spelen om te voorkomen dat het racket anderen mogelijk in gevaar brengt.

 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.