Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending boven € 75,-

Gemakkelijk retourneren

Nù 10% combikorting bij aankoop van 2 producten. Geldig op alle rackets en tassen!

Win het spel met Babolat Counter padel rackets

Win het spel met Babolat Counter padel rackets

Of je nou een beginnende of gevorderde padelspeler bent, we begrijpen allemaal het belang van een goed racket. Een fijn racket kan het verschil maken tussen verliezen met frustratie en winnen met trots. In dit artikel lichten we de Babolat Counter lijn uit, speciaal voor de spelers met een controlerende speelstijl.

De Babolat Counter padel rackets zijn gemaakt voor spelers van elk niveau. Zowel beginners die net hun nieuwe hobby hebben gevonden, of ervaren spelers die al wat potjes padel achter de rug hebben, deze rackets kunnen een ieder vooruit helpen met hun padelspel.

Wat deze lijn met padel rackets nou echt bijzonder maakt is het fantastische evenwicht en de nauwkeurigheid die deze rackets te bieden hebben. De ronde vorm van het blad zorgt ervoor dat de sweet spot in het midden van het blad ligt, waardoor je de bal altijd perfect kunt raken.

Natuurlijk is deze lijn ook ontworpen met comfort in het achterhoofd. Het lichte frame zorgt ervoor dat je racket niet te zwaar aanvoelt. Zo kan jij je ultiem focussen op het spel. Daarnaast zorgt de ergonomische greepbeugel voor een fijne grip, waardoor jij nog meer controle hebt op je slag.

Sta jij binnenkort op de padelbaan met een van de Babolat Counter rackets?

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.