Voor 23:00 besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending boven € 75,-

Gemakkelijk retourneren

Nù 10% combikorting bij aankoop van 2 producten. Geldig op alle rackets en tassen!

Heb jij de winnende slag op de padelbaan met de Babolat Viper 2023 serie?

Heb jij de winnende slag op de padelbaan met de Babolat Viper 2023 serie?

Beginners, professionals en iedereen daartussenin of daarbuiten, er is voor ieder wat wils bij Padel Parade. Ben je op zoek naar kracht? Of toch controle? Waarom niet alle twee? Bij Padel Parade hebben we de Babolat Viper 2023 serie voor je!

Een game-changer in padelspel

De Babolat Viper serie 2023 neemt je bij de hand om jouw spel verder vooruit te brengen. Deze rackets zijn speciaal ontworpen om zowel maximale kracht als maximale controle uit je te halen. Zelfs jij als beginnende speler kan een verbeterde slagkracht en nauwkeurigheid ervaren met deze rackets.
Voor elk type speler zit er een padel racket in deze serie. Ben je een aanvallende speler, kies dan voor de Babolat Technical Viper met een druppelvormig slagblad of de Babolat Air Viper met een diamantvormig slagblad. Bij deze rackets ligt de sweet spot wat hoger, waardoor je slag meer kracht heeft. Ben je juist meer controlerend in je spel, kies dan de Babolat Counter Viper. Deze heeft een rond blad, waarbij de sweetspot in het midden van het blad ligt. Hierdoor kan je de bal altijd met precisie raken.

Een geweldige combinatie van comfort en duurzaamheid

Een van de belangrijkste punten van de Viper serie is het comfort. Het lichtgewicht frame in combinatie met een prachtig, gestroomlijnd design zorgt ervoor dat je met deze rackets een geweldig spel kunt spelen. Bovendien zorgt het lichte frame ervoor dat lange speelsessies comfortabeler worden.
Daarnaast zijn de rackets ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van kwalitatieve materialen, en dat maakt ze een betrouwbaar racket.

Conclusie: De Babolat Viper 2023 serie is onmisbaar

In conclusie, er zit voor elke speler wel iets tussen de Viper 2023 serie van Babolat. Je hoeft niet te kiezen tussen comfort of duurzaamheid, want deze rackets hebben het allebei! Ben jij klaar voor het volgende potje padel?

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.